LEEMAN DONER VAN WOUSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leeman Doner Van Woustraat. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 20:46 Lekker naar de ratten met een grote kapsalon en de tent afgebroken met knoflooksaus.
28 okt 2022 om 9:15 erg duur, broodje doner €9,50 en een klein patatje zonder mayo €6,00 Duurste zaak waar ik ooit heb gegeten. Doner was wel lekker, dat wel.
9 okt 2022 om 16:54 Bestelling heeft veel langer geduurd dan met indicatie was aangegeven waardoor wij de bestelling alleen nog konden ontvangen omdat we hierna weg moesten.
22 sep 2022 om 19:34 wel aardig aan de prijs had er zelf voor dat bedrag 2 kunnen halen
21 sep 2022 om 17:03 Heeeeeerlijk!!
20 sep 2022 om 20:57 Te duur
10 sep 2022 om 22:30 Kapsalon super lekker! Fijn gesneden uitjes en verse sla. Lekker mix vlees. Heerlijk! Maar de prijs wouw 10,75 voor een kleine kapsalon. Daar nog bezorgkosten bij. Duur! Maar volgende week bestel ik weer bij Leeman.
6 sep 2022 om 23:49 Perfect
14 jul 2022 om 10:20 It used to be delicious freshly made homemade food admittedly I haven’t been for a year but my spinach borek felt they get it from lidl frozen, my Turkish pizza was overloaded with greasy sauces, oita was old
8 jul 2022 om 10:29 Heerlijk gegeten!! Lekker vers en de bezorging was netjes op tijd door een vriendelijke bezorger. Alleen vind ik de patat wel heel erg duur voor zo een klein beetje € 5,50 vragen, dat doen wij de volgende keer maar niet meer.
3 jul 2022 om 15:15 Kwaliteit gaat achteruit en prijzen zijn erg hoog als je besteld.
29 jun 2022 om 23:14 Ik had hoge verwachtingen, helemaal voor de prijs en ook het broodje zag er verzorgd uit met vulling qua vlees en groente. Alleen de smaak was heel laf, en de sauzen waren echt helemaal een teleurstelling…