LEEMAN DONER VAN WOUSTRAAT

LEEMAN DONER VAN WOUSTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leeman Doner Van Woustraat. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 15:52 Niet bijzonder voor €10 een kleine kapsalon .. wel genoeg kip
21 apr 2022 om 20:49 Uiteindelijk heeft Thuisbezorgt helemaal niet geleverd. Heb het zelf moeten halen, schandalig van Thuisbezorgt. Was wel smakelijk.
4 mrt 2022 om 20:59 Jammer dat de kwaliteit steeds minder wordt. En als je aangeeft dat je geen sambal wil en voor dubbel knoflooksaus betaald sturen ze enkel knoflooksaus en sambal. Ik ben bang dat ik niet meer bij ze zal bestellen.
24 feb 2022 om 21:06 Vriendelijke bezorger
20 feb 2022 om 22:05 Een te groot verschil aan kwaliteit als je het laat bezorgen ,want als je het zelf haalt is het echt heerlijk.
4 feb 2022 om 22:43 Als je afhaalt een van de beste kapsalon of dunner. Bestellen is de moeite niet waard.
4 feb 2022 om 15:30 Perfect
26 jan 2022 om 21:16 always great!
26 jan 2022 om 16:40 thanks
13 jan 2022 om 15:52 Duurt veel te lang en ze hebben ook nog 1 gerecht te weinig geleverd.. zonde..
9 jan 2022 om 20:37 Slecht, werd veel te laat bezorgd. Daarbij hadden wij kapsalon zonder kaas besteld en kregen we het alsnog met kaas. Hier bestel ik nooit meer
26 dec 2021 om 14:08 Helemaal prima