LEEMAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 408 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leeman. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 20:29 Bizar veel sambal. Was koud en duurde lang
20 feb 2024 om 15:34 Prijs kwaliteit verhouding klopt niet
15 feb 2024 om 10:31 Dit is de lekkerste kapsalon die ik heb gegeten.
10 feb 2024 om 1:44 Ik had nog duidelijk gezegd geen sambal, wat krijg ik sambal
9 feb 2024 om 19:57 Ass always it was 60m wait and I asks for no one option. Missed change
2 feb 2024 om 21:03 Het was koud en duurde te lang
22 jan 2024 om 18:06 Zoals gewend eten altijd top en vers. Helaas dit keer alleen verkeerde bestelling gehad. Helaas zat er op de durum extra kip ipv op de turke pizza.
20 jan 2024 om 20:31 Goed en lekker. Juiste tijd aangekomen
13 jan 2024 om 20:21 Het vlees was net gaar patat slap ik vond het deze keer smakeloos
10 jan 2024 om 23:41 De kapsalon is uitstekend. Levertijd nogal lang, maar eten nog heet. Heb hier vaker besteld.
30 dec 2023 om 20:31 Big size is normal. A lot of air not much food. Expensive compared to other shops for you get. Taste is not great but somewhat average. Fries were smelly.
24 dec 2023 om 20:44 De kapsalon is uitstekend. Levertijd als aangegeven, maar eten nog heet. Prima, heb hier vaker besteld.