LEEMAN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 420 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leeman. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2024 om 21:18 heerlijk broodje, precies goed !!!
5 jun 2024 om 6:31 Heerlijk broodje snelle levering
4 jun 2024 om 15:30 I will not order anymore from Leeman. I ordered extra salad and the kebab was basically just meat and sambal
31 mei 2024 om 20:29 I paid 10€ for a tiny kapsalon (you normally have double the portion for such a price).
9 mei 2024 om 21:45 Regularly order 'kapsalon' here. Popular place, as reflected in delivery time.
9 apr 2024 om 14:30 Heerlijk broodje maar erg weinig vlees voor al dat geld zat meer sla in erg jammer want als ik ze haal in de winkel kijg je heel veel vlees bet dan 6 euro nu 12 euro voor 1 broodje ...
29 mrt 2024 om 21:07 Mijn kapsalon was gewoon koud!
22 mrt 2024 om 14:07 Precies op tijd geleverd, goede kwaliteit eten!
3 mrt 2024 om 21:58 De bezorger kon het adres van de bestelling die voor mij was niet vinden. Daardoor kwam mijn bestelling veel te laat en was bijna koud
28 feb 2024 om 21:52 Sorry but, 120 minutes waiting for 2 kebab chicken sandwiches is not worth 23€
27 feb 2024 om 20:29 Bizar veel sambal. Was koud en duurde lang
20 feb 2024 om 15:34 Prijs kwaliteit verhouding klopt niet